>

Sommarjobb?

Postad i Otråkigt. 2010-04-29 / 15:38:49. 0 kommentarer.

Så, jag bara funderar: Ska man ha hört ifrån de ställena man har sökt sommarjobb till vid det här laget? För jag har då inte hört någonting alls ifrån de 6 st som jag har sökt. Borde jag gå till flera ställen med söta hundögon och hoppas på att de bortser från att sommaren snart är här? Börjar bli lite orolig att jag inte kommer att ha något jobb i sommar. Vet inte riktigt vad jag ska göra annars, bara sitta här hemma? Kommer iallafall få några kronor från Skatteverket, vilket ger lite plåster på såren...

Ska ta och plocka ihop och diska här nu.
Halv elva kommer min vän Safko till Falun! Pepp på att träffa honom, ja.

Ny design

Postad i Otråkigt. 2010-04-28 / 20:04:19. 3 kommentarer.

Har suttit sen ett par dagar tillbaka och fifflat med en ny bloggdesign, och det här är resultatet (även om det finns smågrejer kvar att fixa till). Den känns Sofia-ig, även om rubriken inte är så jättebra just nu. Så, vad tycker ni? Ser den okej ut i era webbläsare?

Annars så har dagen varit helt okej. Hann inte med att göra andra temat i 1000 Themes, vilket var kärlek den veckan. Den här veckan är det "light", och jag har en finfin idé på hur jag ska göra den bilden! Så, den läggs upp här på söndag, om jag hinner klart. Får nämligen besök från Borås den här helgen! Trevligt, trevligt.

Blir till att träna en stund nu, sen se någon film kanske.

Peppppp-p-pp

Postad i Otråkigt. 2010-04-25 / 18:43:03. 0 kommentarer.

Storstädar!
Älskar när man får städrush, dödar sina högtalare (och grannar kanske?) och får det helfint i lägenheten på några timmar. Ska också tvätta massa kläder snart, inte riktigt lika pepp på det.

MEN, ANNARS SÅ.
WAAAAAH GBHALAAFBALA.
HYPPPPPER.

Den här låten är ganska trevlig just nu:
Hög volym ska det va'! :DFörresten så har jag kommit fram till att min bloggdesign inte är så fin, så tänker göra om den.
Och så måste jag göra andra temabilden, och det ska vara temat kärlek! Så får se vad jag hittar på.

KRAM KRAM KRAM RKAMRAK KARMKA KRAM KRAMMRAKM
ah.

Theme 1: Introduction

Postad i Photoshop. 2010-04-19 / 23:44:52. 1 kommentarer.Så, första temabilden är klar. Vart life hafs i slutet, men det får vara okej.
Gjord med ritplatta i Painttool Sai och Photoshop.

De första tio:
 1. Introduction
 2. Love
 3. Light
 4. Dark
 5. Seeking Solace
 6. Break Away
 7. Heaven
 8. Innocence
 9. Drive
 10. Breathe Again
Next: LOOOOVE. Har lite småideér på det.

Förstår inte grejen med tema? Klicka! :)
http://sofiaostlund.webblogg.se/2010/april/100-themes.html


Jag är förresten sjuk, förkyld och eländig. Krya på mig!

Läxor, ja.

Postad i Otråkigt. 2010-04-18 / 21:08:32. 1 kommentarer.

Kommer inte hinna klart med introduction-bilden idag. Är en bra bit på väg, men kom på att mina japanskaglosor ligger och väntar ;) Det är ingen av de andra tre som är klar än heller verkar det som. Imorgon ska jag försöka få den klar!

Annars så har det varit en helskön dag. Sovit tills jag vaknat av mig själv, gymmat, handlat, solariumat, och gjort lite fint här hemma. Sådär som en söndag ska vara.

100 Themes

Postad i Photoshop. 2010-04-18 / 11:30:54. 0 kommentarer.

Jag och några vänner i klassen gör ett litet miniprojekt: "100 Themes". Det går ut på att vi ska skapa en bild på valfrittt sätt varje vecka, vi hittade en random lista på nätet som vi ska följa. Varje söndag ska denna bild vara färdig. Jag är helpepp och ser det här som ett sätt att utveckla mitt tecknade och skapande :)

Om det är någon mer som är pepp så kan jag skicka över listan, ju fler desto roligare :D

De första tio:
 1. Introduction
 2. Love
 3. Light
 4. Dark
 5. Seeking Solace
 6. Break Away
 7. Heaven
 8. Innocence
 9. Drive
 10. Breathe Again
Min första bild kommer alltså upp någongång senare idag.

Vi som är på! :

Sofia:         http://sofiaart.deviantart.com/
Josefine:    http://welam.deviantart.com/
Izabelle:    http://monday-go-away.deviantart.com/
Elin:           http://fraufrau.deviantart.com/

Var med du med?

Ghablgbabaiho

Postad i Videos. 2010-04-13 / 09:02:21. 1 kommentarer.

Jak er trot hest.

Ni kan få se den här intressanta videon:


Torsdag

Postad i Otråkigt. 2010-04-09 / 16:26:32. 1 kommentarer.

Igår var en trevlig dag! Jag, Johan och hans vän Vigor var på stan i 4-5 timmar, varav 1½ h gick åt till att fika. Det enda jag shoppade på mig var några tofsar för att jag skulle gymma senare. Vilket jag gjorde. Vilket var asnice. Faktiskt. Och det var den 3e gången jag tränade den här veckan, rekord! Efter det så gick jag och solariumade för andra gången det här året, blev lika fräknig som förra gången och vågade inte åka buss hem, så jag gick, i regnet.

Hoppsan, nu bestämde jag och Elin att vi skulle städa! Hon sitt rum, och jag lägenheten, sen ska vi ses.

Hejsvejs!

Påsk

Postad i Otråkigt. 2010-04-08 / 11:40:02. 0 kommentarer.

Hejsan! Var ett tag sen nu.

I fredags åkte jag till Västerås för att fira påsk. Var en mycket trevlig helg med god mat, kortspel och cider. På måndagen åkte vi hem, jag övningkörde en bit vilket gick helt okej trots det jobbiga vädret (snöblandat regn, woho!). Direkt när vi kom hem så åkte jag och mamma för att gymma, sen övningskörde jag fram och tillbaka till Leksand för att hon skulle ha hjälp av morfar!

I tisdags hände ingenting. Vaknade vid två, satt och spelade The Sims till åtta på kvällen, sen vid 11 så gick jag ut på en timmes promenad. That's it.

Onsdag, mamma väckte mig vid åtta genom att stå och föna håret, så jag passade på att gå upp då. Gjorde ingenting fram tills tolv då jag bestämde mig för att träna en stund, motionscykel - min vän. Efter det åkte jag hem till Elin för att se Fight Club, och den var lika bra som varje gång man ser den. Sen på bussen så ringde jag till Emma och frågade om hon ville ses en sväng, så.. Vi tog en promenad. Mycket trevligt. Så kom jag hem vid elva!


Undrar varför vi firar påsk egentligen. Och undrar hur många det är som firar för det där med Jesus? Vad har påskkärringar och godis med kristendomen att göra?


Iallafall, idag ska jag träffa Johan! Ska bara orka göra mig i ordning först, vilket jag gör snart... Ska förmodligen träna också, är helpepp på det!


Ha en superbra dag!

Musikbomb

Postad i Musik. 2010-04-01 / 21:52:33. 0 kommentarer.

Så, jag kände för att dra ihop en del musik som jag lyssnar på.
Är helt blandade genrer, så döm inte efter första låten! :)


Fräknig tjej

Postad i Otråkigt. 2010-04-01 / 18:12:16. 0 kommentarer.

Hittils har den här veckan gått läskigt fort, trots att jag har varit så fruktansvärt trött ett par av dagarna!

För någon dag sen solade jag solarium för att unna mig själv något (plus att jag är så blek...), och jag har nog aldrig blivit så chockad över att se mig själv i spegeln någon gång. Inte det att jag hade blivit brun - jag var
mer röd, MEN - gissa om jag hade fräknar! Hade glömt bort hur mycket jag får när jag är i "solen". Ville knappt
gå hem för att det såg så fånigt ut, fast de har bleknat
en hel del nu.
Kanske ska försöka att bli brun den här sommaren? Har aldrig någonsin varit det, och är skeptiskt till att jag kan det överhuvudtaget.

Annars så har jag bara varit i skolan, tränat, träffat vänner och lite sånt.

Idag har köpt mig ett par skor och en tröja, det mår man bra av. Läskigt hur människor (inte alla) har ett begär över att ha saker hela tiden. Nya kläder och prylar - och det mår vi bra av?
Jag har funderat på det där och kommit fram till: När jag blir pensionär så vill jag sälja alla mina grejer förutom gitarren, köpa en husvagn och fara iväg till någon husvagnsranch (?) i USA. Sånna där som finns i filmer ni vet. Så ska jag leva de sista åren där med nya vänner och gitarren! Slippa all media och digitala prylar.
... fast, det kommer väl inte hända.Juste, välkomnar Anthon hem till Sverige igen!


Mitt namn är Sofia, är 19 år, gitarrist och hyfsat kreativ. Är bosatt i Västerås fram till oktober då jag flyttar till Kyoto, Japan för att plugga japanska i ett år på språkskolan KICL.

I den här bloggen lägger jag upp bilder, tipsar om musik och allmänt skriver av mig då jag känner för det.

Vill ni kika på min portfolio, så hittar ni den här.