>

J/K-pop

Postad i Musik. 2011-06-26 / 19:02:10. 1 kommentarer.

(96 gillningar på min youtube-kommentar, är jag inte tuff?)

Som sagt, jag totalhatade den här musikgenren för några år sedan. Men nu kommer jag ut ur garderoben och delar med mig av den här hemska (okej, den VAR hemsk) musiken på min blogg. Med risk för att hälften av mina läsare försvinner, men sånt får man ta!

Ni får mina favoritlåtar med musikvideo just nu inom den här genren!

Tohoshinki - Mirotic (Fast live-versionen är så mycket bättre, så klicka här för den. Kolla grejset vid 1:50!)


Tohoshinki - Why, Keep Your Head Down


Rain Bi - Love Story


Taeyang (BIGBANG) - Wedding Dress

BIG BANG - Haru Haru

Update: Måste också tillägga att det faktiskt finns EN låt som jag har lyssnat på i flera år. Den är så fin så jag avlider varje gång jag hör den. Också med Tohoshinki, woh. Om någon är sådär riktigt klipsk och har märkt att det t.ex. står DBSK eller TVXQ som namn till videosarna med Tohoshinki, så är det för att dom har olika namn för olika länder, haha. Tohoshinki är deras japanska namn.


Tohoshinki - Love In The Ice

Midsommar i Leksand - som det SKA vara!

Postad i Otråkigt. 2011-06-25 / 16:57:05. 0 kommentarer.

Midsommarafton i Leksand är bästa dagen på året, typ. Bättre än julafton, imo. Missade dock fotbollsmatchen det här året :c

Imajoker

Postad i Tecknat. 2011-06-22 / 22:17:42. 0 kommentarer.


Hej på er. Tack till er folk som är trogna och går in på min blogg, trots min hyfsat smådåliga uppdatering, haha. Är fortfarande väldigt nyfikna på vilka ni är (gissar på släkt och nära vänner kanske...), men det är väl sånt som ska hållas lite hemligt sådär.

Jag har äntligen gjort klar första bilden med min nya ritplatta som jag fick från FREJ Media på min sista praktikdag. Den tog ett antal timmar, men jag är nog nöjd med reslutatet (just nu iallafall...). Som vanligt så ser man småfel här och där, men ska inte tala om dom den här gången, haha.

Gjorde en sån där rolig mouse-over igen. Så om ni håller musen över bilden så ser ni skissen som jag utgick från! (Ja, jag ritade konturerna från orginalbilden den här gången).

Vad tycker ni, gott folk?

... wait, wat.

Postad i Otråkigt. 2011-06-14 / 21:45:29. 0 kommentarer.


Mina två bästa.

Jag har tagit studenten. Jag har träffat mina klasskamrater och lärare för sista gången. Jag packar ner min lägenhet i lådor för att jag ska flytta till Mamma i Västerås. Är för sista gången i mitt liv en riktig falu-bo.

Hur det känns?

Ingenting riktigt än. Har inte förstått någonting av vad som hänt senaste två veckorna, haha. Ingenting av det som har hänt har hänt, känns det som. Jag är lite smårädd för den dagen då det faktiskt går upp för mig.

Däremot så vet jag ganska klart vad som kommer att hända.

Jag ska hoppa fallskärm (studentpresent från släkten, puss), jag ska jobba varje helg hela sommaren på hotellet, jag ska flytta till Japan 1a oktober.

Vet inte riktigt om det där sistnämnda har gått in riktigt än heller. Kommer det någonsin att göra det? Haha. Och det med fallskärmshoppningen är ju helt galet. Ska berätta om hela studentgrejen och lägga upp 300 bilden sen när jag får ork och tid. Är jätteförkyld nu, uh. Lär väl fortsätta packa...


För vi ska ta studenten...

Postad i Otråkigt. 2011-06-09 / 08:00:42. 0 kommentarer.

... fyfan vad vi är bra!

Party hela veckan? Iallafall i måndags och i tisdags, igår var jag så slut att jag fick lov att ta en lugn hemmakväll, haha. Testade iallafall min nya ritplatta som jag fick från FREJ sista dagen på praktiken, snälla pojkar de där. Kommer kanske någon klar bild senare. Som ni kanske redan vet: Om jag börjat på en bild och går ifrån så är det inte säkert att den blir klar... haha.

Nu ska jag göra mig i ordning, skolavslutning om 1½ h! Och ikväll ska vi fixa till flaket! Är så pepp på studenten så ni anar inte. Sen att jag ser smått plågad ut på bilden är en helt annan sak, alla kan inte bli bra på bilder!

Nya designen uppe!

Postad i Otråkigt. 2011-06-01 / 16:16:32. 0 kommentarer.Nu är jag så gott som klar med den nya designen, som jag har pratat om ett tag. Det jag märkte nu när den ligger här på vanliga bloggen, och inte min testblogg, är att det ser sjukt mycket bättre ut då bilderna ligger i början av inlägget. Så att det lixom hänger ihop bättre. 

Egentligen så är jag inte alls jätteklar. Headern är bara ihopslängt på 5 min typ, texten till vänster ska skrivas om lite, ska fixa kommentarsrutan, lite andra bilder, men ah. Jag ville iallafall ha någonting annat. Så ni får stå ut. Så ska jag göra om kategorierna också, kom jag på nu. Är lite kvar ändå.

Är iallafall på praktiken nu, typ sista dagen. Imorgon är det röd dag, och på fredag så bjuder jag på lite fika bara... Har varit kul, men har nog inte direkt lärt mig så mycket om jag ska vara ärlig. Har gjort ett par loggor och några visitkort. Det som varit roligast är då kunden blir nöjd och tycker att det praktikanten har gjort är snyggt!


Mitt namn är Sofia, är 19 år, gitarrist och hyfsat kreativ. Är bosatt i Västerås fram till oktober då jag flyttar till Kyoto, Japan för att plugga japanska i ett år på språkskolan KICL.

I den här bloggen lägger jag upp bilder, tipsar om musik och allmänt skriver av mig då jag känner för det.

Vill ni kika på min portfolio, så hittar ni den här.