>

Flugeögon

Postad i Foto. 2011-08-31 / 23:28:02. 1 kommentarer.


Lägg märke till att jag har precis samma min och snea huuvd som i menyn! Snacka om att snöa in sig på samma pose...

K-Drama / You're Beautiful

Postad i Draman. 2011-08-29 / 02:27:32. 1 kommentarer.


Alltså den här serien. Sitter och storbölar till en av låtarna från serien, lame. Då kan man säga att serien griper tag i en lite. Sen att det är en koreansk drama gör absolut ingenting, bara det att det är lite svårt att acceptera det konstiga språket i början när man är så van med japanskan (eller är det bara jag som tänker så?). 

Hursomhelst, den här är en såndär måste se-drama. Så om ni inte har sett den, gör det.

Without Words

(Och när ni har sett serien så förstår ni varför jag storbölar)

Har ju också målat av en skådespelare (Lee Hong Ki/Jeremy) från You're Beautiful

One step out, all it takes for me to touch the sky

Postad i Otråkigt. 2011-08-26 / 14:05:47. 0 kommentarer.Uh, jag vill också leka runt sådär i luften... Den där känslan hittar man nog inte någon annanstans. ♥

Jag kommer att ta fallskärmscertifikat inom några år. Drömmen om att få hoppa fallskärm en gång i livet gick över till att få göra det flera hundra (? :D) gånger. Lääääängtar.Någongång ska jag lägga upp videon på när jag hoppar också. Men det... är lite pinsamt, okej.

Speed Dial ♥

Postad i Tips. 2011-08-26 / 12:57:13. 1 kommentarer.Bästa tillägget till Google Chrome: Speed Dial. Finns till Firefox också tror jag... 

Hursomhelst, jag började med 3x3 rutor och tyckte att det var alldeles nog för mina favoritsidor - men skenet bedrog (jag vet inte riktigt vad man menar med det där, men det lät bra!) och jag fick lov att utöka, och sen utöka igen, och nu sitter jag här med 20 rutor - varav två är tomma! Så därför måste ni tipsa om någonting jag kan ha där... Typ en asbra blogg i nr. 19, och något annat random i 18. (Ja, jag har delat upp allt). 

Bara släng iväg en liten kommentar på vad jag ska ha där så blir jag asglad, tack! 

På tal om asbra blogg, så hittade jag igår på Jim Carreys videoblogg. Och han är så fruktansvärt rolig så jag avlider. Den mannen är verkligen någonting utöver det vanliga och att se honom in real life (typ) är så härligt. Kolla bara på det här klippet, hahaha! (Klippet öppnas i nytt fönster, gick inte att klistra in själva videon...)SÅÅÅ konstig. När du ändå är på hans blogg så kan du ju fortsätta kika. En annan av mina favoritvideos är den här. Så tänkte jag säga ett favoritmoment i det klippet, men det går inte... Allt. Kaerlek.

Truth

Postad i Otråkigt. 2011-08-25 / 01:27:45. 0 kommentarer.

Epic. Lovar att det är så för mig, det skulle förklara allt.

Kom-ihåg-lista

Postad i Mitt framtida Japan. 2011-08-16 / 01:01:44. 0 kommentarer.Nu är det 45 dagar kvar tills jag sticker till Japan. Är nästan klar med de grejerna jag ska köpa inför packning och sådär (händer ingenting annat på pappersfronten, så lär göra nåt som har med resan att göra för att inte bli helt nervös...).
Så det jag har kvar är ungefär:
 • Guidebok (kanske, kanske inte)
 • Någon souvenir att ge någon lärare/nära vän?
 • En del mediciner
 • Helst vill jag köpa någon mysig, skön kappa som är något mittemellan de jag redan har (ena är jättetunn och den andra jättetjock... fått för mig att de japanska vintrarna är något mittemellan de två)
 • Underkläder
 • Tandkräm och ny tandborste (!!!)
 • Om någon har något att tipsa om, säg till...
Det är väl det tror jag.... Innan har jag köpt på mig:
 • Litet fick-lexikon
 • Små söta reseflaskor och grejer att ha krämer och schampoo och sånt i
 • Neccesär
 • 2 st handdukar som egentligen är alldeles för små att ha som dusch-handdukar, men det får gå ett par dar där. De är så smarta, för de är sådär komprimerade med vakuum - så de tar ingen plats alls!
 • Och på tal om vakuum - har köpt sånna lite större påsar som man buffar ner kläder i och sen trycker ut luften så man sparar plats i resväskan
 • Och på tal om resväska så har jag också köpt en sån såklart...
 • Uttagsadapter, då jag tänker ta med mig min platt- och krustång, uh... Faktiskt. Om inte någon lyckas övertala mig om att lömna dom här hemma på något vis...
 • Sånna små-kit med sygrejer och första hjälpen
Är säkert fler grejer jag lär köpa/har köpt. Men man kan väl inte komma ihåg allt här i världen.

Förresten så såg jag på nyheterna idag om studenter som sätter sig själva i skuld över miljonen för att plugga saker de egentligen inte behöver (typ japanska i Japan :DDDD), och då var det en kille de intervjuade som sa att an ska till Kyoto om ett par veckor och plugga japanska. Så, han lär ju börja på samma skola som mig känns det som. Fränt. Fast han hade sparat ihop till alla de pengarna själv, hm.

Det här skulle ha kunnat vara en länk till min blogg jag tänker skriva på då jag är i Japan - men icke! Värt att kolla på dock, heehehe. Japan-bloggen länkar jag precis innan jag åker.

Chillar

Postad i Photosynth. 2011-08-13 / 17:47:59. 0 kommentarer.


Justin Robinett

Postad i Musik. 2011-08-11 / 23:00:06. 0 kommentarer.

Det här amatör-bandet är kärlek. Tänkte att jag bara skulle lägga upp endast en video, men kom fram till att det är omöjligt. Så kolla in deras videokanal om ni vill se mer (jag lovar att ni vill det).


Photosynth

Postad i Tips. 2011-08-11 / 19:57:24. 0 kommentarer.Fränaste foto-appen till iPhone (och kanske även andra mobiler) någonsin. Längtar tills jag köper mig en sån så att jag också kan göra sånna här fräna panorama-bilder.

Den här bilden är hursomhelst tagen utanför Kyoto som jag fattar det. Men jag greppar det inte riktigt... Det ser ut att vara dag/kväll, och ändå är staden (eller havet som jag först trodde :D) helt upplyst. Och man ser stjärnor osv. Är kameran på iPhone 4 sådär bra?

Heeeelt underbart.Nattiii~

Postad i Tråkigt. 2011-08-09 / 01:34:00. 0 kommentarer.

Hej, ville bara säga godnatt till er! Bara för att jag är så snäll och gullig.
(Fast vi alla vet nog att det mest beror på att jag villa skriva något)

"It is not in the stars to hold our destiny, but in ourselves."

Postad i Photoshop. 2011-08-02 / 01:14:00. 4 kommentarer.


Gjorde en bild nu på kvällen! Tänkte att ni skulle få se en WIP-grej (dvs. 'work in progress' för dom som inte vet, -host- mamma -host-) på hur det gick till. Det är det vanliga - dra musen över bilden. Då den färdiga bilden redan ligger här ovanför, så får ni bara orginalbilden + hur den såg ut efter redigering. Det jag gjorde efter själva redigeringen var bara färger och stjärnorna, så det är ingenting viktigt.


Lite fint blev det väl ändå? Sånt här skulle jag vilja jobba med.

But i'm a creep, I'm a weirdooo

Postad i Otråkigt. 2011-08-01 / 17:39:52. 5 kommentarer.

FINT HÅR. :3

Aussie.

Postad i Kläder och sånt. 2011-08-01 / 00:41:44. 2 kommentarer.


Älskar den här hårinpackningen. Just sayin'. Kan inte sluta sitta och peta i håret för att det är så mycket lenare än innan, efter bara ett par - tre tvättar. Det är andra gången jag har kostat på mig den här hårinpackningen nu, och planerar inte direkt att låta bli i framtiden. Kanske man borde införskaffa sig hela serien t.o.m? Någon som har koll på ifall resten är lika bra?

AussieHair

Mitt namn är Sofia, är 19 år, gitarrist och hyfsat kreativ. Är bosatt i Västerås fram till oktober då jag flyttar till Kyoto, Japan för att plugga japanska i ett år på språkskolan KICL.

I den här bloggen lägger jag upp bilder, tipsar om musik och allmänt skriver av mig då jag känner för det.

Vill ni kika på min portfolio, så hittar ni den här.