>

ただいま。

Postad i Otråkigt. 2010-06-27 / 16:09:34. 0 kommentarer.

Nu är jag hemma i Falun. Efter en mindre händelserik helg i Leksand. Midsommaraftonen var mysig, god mat, trevligt sällskap osvosv. Sådär som det ska vara. Jag och Nicklas gick hem till pappa ganska tidigt, sisådär runt elva.
Har övningskört en hel del igår och idag.

WROOOOOOOOOOOOOM.

Jag är så hyper, orkarinteidag. Vet inte varför. Kan bero på de två kopparna kaffe, och chokladbiten. Kanske jag ska ta den här energin till att städa hela lägenheten? Det behövs, en hel del, en halv del, en liten del.

-skrattar-

Somsagtsåorkarjaginte.
Kram.

Glad midsommar!

Postad i Otråkigt. 2010-06-25 / 09:40:13. 0 kommentarer.

Då bär det av till Leksand för att fira midsommar med min konstiga släkt där. Blir antagligen fotbollsspelande, dansa runt midsommarstången i simfötter och andra utstyrslar, badas i morfars pool, god mat och musikspelande!.
Så stannar jag nog där till söndag eller måndag för att hinna träffa pappa lite, övningsköra med honom och för att träffa Andreas! Har träffat honom alldeles för lite senaste året, känns det som.

Ni får ha en supertrevlig helg!
Kramkramkrmakrmkmrakma.

-dör för att den är lite söt sådär-

Chey med lockigt hår

Postad i Otråkigt. 2010-06-23 / 21:53:31. 2 kommentarer.

Idag har varit en sån där riktigt slapp dag. Då jag inte orkat göra någonting. Hade 100 saker som jag tänkte göra, sånna där nyttiga grejer som bara måste göras. Men jag gjorde inget av dom. 
Istället (!) så testade jag att locka håret! Woooh, go Sofia. PeppeN. .... eh.
Iallafall, jag vill höra vad ni tycker om det, på mig. Själv är jag lite småskeptisk, men kan var lite kul att ha något annat än platt hela tiden.

Förra veckan var jag hos Safkooo i Borås. Det var bra, för bra.
Uh, kom hit.

Det går inte ändra storleken på bilden, nån som vet varför? :)

Coldplay - The Scientist

Postad i Musik. 2010-06-22 / 01:24:41. 0 kommentarer.

Nobody said it was easy
It's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be so hard


恋空

Postad i Musik. 2010-06-21 / 10:33:17. 0 kommentarer.

"Are you an angel?"
"Never heard of angels before."
"They're the most beautiful creatures in the universe.
You must be one. Maybe you just don't know it."


Back in town, eller va, nej.

Postad i Otråkigt. 2010-06-09 / 19:15:26. 0 kommentarer.


Jag överredigerar mina bilder, fast inte utseendemässigt sätt. Och jag vill testa Photoshop CS5, någon som har gjort det och kan tala om hur awesome det är?

Igår spelade klassen Laserdome, och jag var så dålig (till skillnad från förra året då jag kom 4a!). Jag får skylla på att... på aaatt... på att jag var den enda med bara strumpor! Ehe he h e. Fast det var kul ändå. Idag var det någon trekampsgrej med alla klasser på skolan. T.ex. Norsk fylla, sitta i knät på varandra (5 min, woh!), kasta ägg och göra en så lång lina som möjligt av klassens kläder.

Det ska bli så skönt med sommarlov, även fast jag inte har alltför mycket planerat i sommar. Har inte ens ett sommarjobb. Men det ska nog lösa sig ändå. På fredag åker jag till Västerås och trevlar mig, sen därifrån till Borås på måndag! Det blir nice.
Midsommar kommer antagligen bli i Leksand, som vanligt. Men det blir förhoppningsvis lika kul som det brukar vara! Kan länka en video från förra årets midsommar där. Åh, min släkt är så konstig.Nuså, nu tänker jag göra toast! >:D
Kramkramkramkrakmrakmram.

Mitt namn är Sofia, är 19 år, gitarrist och hyfsat kreativ. Är bosatt i Västerås fram till oktober då jag flyttar till Kyoto, Japan för att plugga japanska i ett år på språkskolan KICL.

I den här bloggen lägger jag upp bilder, tipsar om musik och allmänt skriver av mig då jag känner för det.

Vill ni kika på min portfolio, så hittar ni den här.