>

Blondie, typ

Postad i Kläder och sånt. 2011-05-30 / 16:31:57. 1 kommentarer.


Någon slags före-efter-bild. Jag är nöjd!


Åh, denna japanska

Postad i Otråkigt. 2011-05-28 / 14:04:14. 2 kommentarer.

Tror att det blev fel någonstans då jag installerade japanska på datorn för några månader sen...Mindfuck

Postad i Videos. 2011-05-26 / 12:00:37. 0 kommentarer.

Så sjukt snygg video så jag dör.


Your hair was long when we first met

Postad i Otråkigt. 2011-05-26 / 10:39:34. 0 kommentarer.

Jag kommer verkligen inte fram till hur jag ska fixa min header. Bra att min kreativitet är på topp osv. Funderar nästan på att dra ihop något assnabbt, bara för att kunna lägga upp den nya designen (mycket tjat om den nu på senaste tid, men ah). Undrar om jobbet tar all kreativitet från mig, även om det inte går sådär jättebra att komma på nåt här heller... Hm...

Hursomhelst (!!!) så ska jag fixa håret på måndag. Och jag är sjukt nervös. Konstigt att vara nervös då jag för några år sen färgade håret 2 gånger i månaden, utan att tänka det minsta på vad jag gjorde ungefär. För två år sen hade jag svart hår (är det verkligen bara två år sen..?) så det avfärgade jag, blekte, och försökte färga tillbaka min egen färg. Och jag lovade mig själv att spara ut mitt hår till full längd innan jag färgar det igen. OCH DET HAR JAG GJORT NU. Sjukt va. Bara topparna som är blekta (och jätteslitna) sen all den där avfärgningen och allt för två år sen. Så allt det klipps bort.

Det är väl ungefär något sånt här jag tänker mig:

Jag kom precis på att ända sen jag bokade klipp- och slingtiden helt glömt bort att tänka på hur jag ska klippa mig. Det som är det svåraste ju. Och det absolut svåraste är hur man ska klippa luggen. Just nu är den bara som en stor gardin som gör att jag inte ser ett jota om den råkar hänga ner lite i ansiktet.

Shit. Förslag?

Jobba, jobba, jo-obba!

Postad i Otråkigt. 2011-05-24 / 19:25:38. 2 kommentarer.

Kul att Blogg.se har bestämt sig för att sluta fungera på mitt Chrome. Det kommer inte fram någonting då jag försöker gå in på den adressen. Vitt, vitt, vitt. Om någon har en aning om vad det är för fel så får ni gärna säga till. Har ingen större lust att använda Internet Explorer varje gång jag ska göra nåt på bloggen.

Det har redan gått 4½ vecka sen jag halvflyttade till Västerås och började praktiken på FREJ Media. Största grejen för mig under de här veckorna har varit att en logga jag gjorde godkändes av ett företag i Stockholm. Gå in på Nattbutik.se och kika! Är 1½ vecka kvar där, får se vad som händer nu. 

Har också börjat jobbat extra som frukostvärdinna på First Hotell här i Västerås. Helt okej jobb för att tjäna extra pengar sådär. Helst vill jag ha ett heltidsjobb, så har varit på Adecco på jobbintervju, så de ska höra av sig om det dyker upp något arbete som skulle kunna passa mig! Dock gäller det mest industri-arbeten och sånt, men det gör inget!

Nu ska jag fixa en header till min nya design, får väl se hur det går...


Söt mamma och en oseriös, schleten, muppig Sofia sådär.
(Mor min, om du inte vill ha bilden här, så får du säga till! Jag vet att du är min trognaste läsare, så du lär ju inte direkt missa den...)

FYI

Postad i Otråkigt. 2011-05-19 / 11:23:11. 2 kommentarer.

Jag håller på att göra om min design, som jag sa i förra inlägget. Tror att den blir asnice! Men förvänta er ingen jätteskillnad, jag försöker att hålla den lite i samma stil. Lägger nog upp den i helgen, borde vara klar då!

Tror att jag ska ändra om lite i mina kategorier också...

(Mamma, rubriken "FYI" är förkortning för "For your information" :) Kul att lära sig nya saker varje dag, va?)

Lite hjälp här, tack!

Postad i Tråkigt. 2011-05-15 / 03:21:18. 0 kommentarer.

För att få någon som helst utlopp för min kreativitet så funderar jag på att göra om min bloggdesign. Tänker mig ganska enkelt, stilrent. Vad tycker vi om den idén? Och vad borde jag ha för färger isåfall? (Den som säger rosa är förevigt död i mina ögon, typ)

HJÄLP MIG MED DET HÄR, allt kan man inte tänka ut själv!

Försökte hitta några exempel på hur jag hade tänkt mig, men slutade med att jag hittade massor med olika stilar på bloggar som jag tyckte om. Så hoppar över att lägga upp dom... Får sätta mig ner och skissa något sen, eller något.

Wacoooom

Postad i Otråkigt. 2011-05-15 / 03:00:22. 1 kommentarer.

Så fort jag skaffar mig en ny ritplatta så lovar jag att det blir mycket bilder här. Har sån abstinens sedan min Trust-platta började glappa så pass mycket att den hamnade på hyllan.

Den här gången ska jag skaffa mig en Wacom-platta. Typ den här:
Om någon snäll själ skulle vilja köpa den till mig bara sådär, så finns den att köpa här: DustinHome för 3 000:- (ouch...)

Christian Walz - Like Suicide

Postad i Musik. 2011-05-12 / 10:29:50. 0 kommentarer.I guess I love the way it burnsLängesen jag la upp en låt (känns det som). Tycker den här är fin. Sen att den var med i Melodifestivalen är en annan sak. Är smått anti mot att bra artister ställer upp i den tävlingen. Känns som ett desperat försök till att bli poppis igen.

I'm not dead, hello.

Postad i Otråkigt. 2011-05-10 / 10:11:32. 0 kommentarer.

Jag lever, mår bra, och livet går sådär skitbra som det ska göra ibland. Är på praktik i Västerås på ett ställe som heter FREJ Media. Får sitta och prata loggor och sånt där hela dagarna, och kan inte riktigt förstå att man faktiskt kan jobba med något så kul. Tror att jag skippar det där med terapeut som jag har nämnt innan någon gång.
Så, nu bor jag i Västerås på heltid kan man säga. Kommer att vara i Falun under studentveckan, sen flyttar jag ur min lägenhet och har förmodligen sommarjobb i Västerås. Om jag inte får något sånt så blir det nog lite knepigt... Note to self: måste ringa och prata med en tjej på Adecco idag... Min låtsassyster Emelie kanske lyckas fixa ett jobb åt mig på ett hotell här i stan på mornarna också, så det skulle vara nice. Så jobb på hotell från typ 7-9.30, så börjar jag som vanligt här på FREJ vid tio. Fiiint.

... Kan inte låta det gå såhär lång tid mellan mina blogginlägg. Skriver alldeles för mycket när jag väl skriver känns det som.
ALLT PÅ EN GÅNG, GO!

Min anmälan till KICL i Kyoto är nästan klar! Tror jag... Väntar på ett par papper från CSN och min gymnasieskola, sen kan jag skicka in de också. Sen ska väl någonting skrivas på. Och sent söka visum (som jag såg någonstans att jag måste göra inom två veckor? Hm, lär ringa John på Gogonihon). Jag är sååå pepp! Fast sen har det hänt lite grejer runtom som gör att jag blir lite less osv, men det är en annan sak. Det blir nog bra ändå.

Ingen bild har jag att lägga upp heller, kul tjej. Tar en random från arkivet, baraföratthanågon.

Tack och hej.


På tal om frisyrer: Jag ska klippa och slinga håret om tre veckor. Nervös tjej. Har inte färgat håret på 2 år, duktigt gjort för någon som har tokälskade att färga håret i alla möjliga färger. Men nu är det dags, hehehe.

Mitt namn är Sofia, är 19 år, gitarrist och hyfsat kreativ. Är bosatt i Västerås fram till oktober då jag flyttar till Kyoto, Japan för att plugga japanska i ett år på språkskolan KICL.

I den här bloggen lägger jag upp bilder, tipsar om musik och allmänt skriver av mig då jag känner för det.

Vill ni kika på min portfolio, så hittar ni den här.