Brasmys

Postad i Otråkigt. 2010-12-23 / 16:29:28. 0 kommentarer.

Sitter i Västerås och myser framför brasan i tofflor. Jag borde köpa de där som jag skrev ett inlägg om för längesen. Undrar varför jag inte har gjort det... Kanske för att jag prioriterar vissa saker före andra oviktiga saker. Men får nog se till att köpa de där snart, bästa någonsin.

Tomten, jag önskar mig en HTC Desire HD i julklapp. Eller jag skulle ha kunnat gjort det, om jag visste att min familj hade lust och råd att ge mig en sån. Men det känns bättre att spara ihop till sånt själv, så har man riktigt förtjänat saken. Då är det ju det där med jobb... Får ta tag i det då jag kommer till Falun igen. Har iallafall sökt till ICA Maxi, och funderar på om de faktiskt har försökt att få tag på mig. Men ringer ett företag med dolt nummer? Hursomhelst så ska jag dit och lämna mitt CV igen.

Juste, HTCn pratade jag ju om. Min bror har en sån, och även mammas man Ernst nu. Den verkar vara en mobil som passar mig. Min rätt nya Sony Ericsson lägger av i kylan, så blir ingen sån - som alltid varit bäst förut.Det skulle ha blivit bättre men bilden,
men har inte riktigt tid ellet lust att få till det nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Sofia, är 19 år, gitarrist och hyfsat kreativ. Är bosatt i Västerås fram till oktober då jag flyttar till Kyoto, Japan för att plugga japanska i ett år på språkskolan KICL.

I den här bloggen lägger jag upp bilder, tipsar om musik och allmänt skriver av mig då jag känner för det.

Vill ni kika på min portfolio, så hittar ni den här.