Desperat_frusen_chey_92

Postad i Otråkigt. 2010-12-05 / 07:42:30. 0 kommentarer.

Sjutton vad kallt det är! (om jag hade varit en person som svor, så hade det stått ett antal svordomar där). Jag är uppe sju, igen, jag är så bra, tack, på en söndag, även igår. Det är så annorlunda för mig att vakna vid första alarmet på mobilen, kanske vågar jag ställa bara ett alarm istället för fem snart? Min terapeut-moder tycker att jag ska hitta en väckarklocka. EN väckarklocka, dvs ETT alarm.

...... jag är lite rädd för enskilda väckarklockor.

Igår var en helt okej dag, kan faktiskt bocka av ett par saker från min planplanplanering. Har bestämt mig att åka hem imorgon, istället för senare idag. Det känns bra. Mer tid till typ allt.

Vart hittar alla sina vinterjackor? Jag har letat överallt i Falun och Västerås efter en som ser bra ut, som sitter bra, och som inte kostar över 3000 - vart hittar ni dom? Jag tror att mitt undermedvetna (eller något) har bestämt sig för att det inte vill ha någon stor vinterjacka, utan mer en kappa! Sen i höstas så såg jag framför mig hur jag skulle köpa en ny, fin, längre kappa. Men så tisslade fenomenet föräldrar om att det inte gick för sig, för kappor är inte varma enligt dom. Har nätt och jämnt gett upp att hitta en riktig vinterjacka i år, och ska jag få hjälp med att betala jackan, så måste det vara en tjock fluffig som man ser asstor ut i (eller så gör man inte det, bara jag som tror det). Så, det är antingen en jacka jag inte tycker om, eller min gamla höstkappa. Själv tror jag att en vanlig vinterkappa är varmare än den jag har nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Sofia, är 19 år, gitarrist och hyfsat kreativ. Är bosatt i Västerås fram till oktober då jag flyttar till Kyoto, Japan för att plugga japanska i ett år på språkskolan KICL.

I den här bloggen lägger jag upp bilder, tipsar om musik och allmänt skriver av mig då jag känner för det.

Vill ni kika på min portfolio, så hittar ni den här.