Japaaaaaaan

Postad i Otråkigt. 2010-12-20 / 20:52:46. 1 kommentarer.

Okej, jag har nyss skickat uppgifter om mig och mitt liv (ungefär) till GogoNihon som kommer att hjälpa mig till Japan. Det känns lite konstigt nu då det börjar ta form på riktigt, istället bara för att drömma om det som jag annars har gjort. Jag är stolt över mig själv att jag har bestämt mig för att göra det här, och jag är helt säker på att jag aldrig kommer att ångra det beslutet. Nu är det ju lång tid kvar tills jag åker - vilket blir i slutet av september, förhoppningsvis. Men är redan lite nervös, vågar inte riktigt tro att jag faktiskt skickat in det där. Åh, underbart.

Har ringt till Ticnet idag, flera gånger. Endast för att se om det är något fel på deras telefontid, eller om det faktiskt stämmer att "Din beräknade telefontid är.......... femtio..... nio.... minuter". Gick även in på ATG nere i stan för att dubbelkolla om det faktiskt är så. Det var så. Då jag åker till Västerås på onsdag så ska jag minsann låna en telefon och sitta och vänta en timme. Aldrig att jag tänker missa att se Miyavi live igen, det var det bästa jag sett.

Åh, har köpt julklappar idag! Det var lite mysigt att slå in dom. Har inte riktigt fått någon julkänsla än, så det var bra. Imorgon ska jag försöka hitta en till min bror, blir nog inte det lättaste.

En bild jag gjorde för ett par dagar sen. Det märks att jag inte håller på lika mycket i Photoshop nu som förut...
Aja, om någon vill ha den så får ni säga till så länkar jag en högupplöst.

Kommentarer
Postat av: hanna

Fyfan för telefonköer < / 3

2010-12-25 @ 02:01:05
URL: http://maozi.bubbleroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Sofia, är 19 år, gitarrist och hyfsat kreativ. Är bosatt i Västerås fram till oktober då jag flyttar till Kyoto, Japan för att plugga japanska i ett år på språkskolan KICL.

I den här bloggen lägger jag upp bilder, tipsar om musik och allmänt skriver av mig då jag känner för det.

Vill ni kika på min portfolio, så hittar ni den här.