もしもし

Postad i Otråkigt. 2010-03-26 / 10:53:27. 0 kommentarer.

Nu är en sån där stund då hela jag vill till Japan. Jag längtar, och längtar, och längtar lite mer. Till höst ska jag på allvar börja kolla runt på olika alternativ för att kunna komma dit. Prata med CSN om lån, bidrag och grejer. Tror inte att jag tänker jobba ett år innan, utan kör på Japan så fort jag kan efter studenten. Tror faktiskt att jag kan fixa det! Viljan har jag definitivt, och det är väl det viktigaste när man ska komma någonvart, eller?

Annars så händer inte så mycket, som vanligt. Har sökt fyra sommarjobb, hittils. Tänker nog gå runt till lite småbutiker här i Falun och kanske Leksand också, även fast det är lite sent för sånt. Men, jag måste få någon slags inkomst i sommar.

Ska iväg och träffa Louise nu, vi ska äta sushi tillsammans för andra gången! Vi två gjorde debuten tillsammans, och nu kommer uppföljningen, haha! Dock så tycker vi båda om det nu... Vårat första intryck av sushin var inte helt okej.

Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Sofia, är 19 år, gitarrist och hyfsat kreativ. Är bosatt i Västerås fram till oktober då jag flyttar till Kyoto, Japan för att plugga japanska i ett år på språkskolan KICL.

I den här bloggen lägger jag upp bilder, tipsar om musik och allmänt skriver av mig då jag känner för det.

Vill ni kika på min portfolio, så hittar ni den här.