Snöstorm och Muse

Postad i Otråkigt. 2010-03-21 / 13:16:01. 1 kommentarer.

Jag funderar lite på vart det fina vädret tog vägen?
Igår gick i sol utan jacka, det var 15 grader! Idag så är det -4 och snöstorm. Man blir nästan lite deprimerad.

Plus att jag gick inte upp när jag hade tänkt heller. Först vaknade jag 10, som jag hade tänkt. Elin ringde och jag blev ganska pigg. Men så la jag mig i sängen för att värma mig.... Nicklas ringde vid halv ett, så då gick jag upp.
Så, den här veckan har jag försovit mig ALLA dagar. BRA SOFIA. Tre av dessa dagar har jag inte ens vaknat till litegrann när mina 6 alarm har ringt. Någon som har förslag på vad man kan göra åt saken?

Idag ska jag städa, som jag har sagt att jag ska göra varje dag den här veckan. Men idag så måste jag verkligen för imorrn kommer mamma hit och är här tills på torsdag. Så den här veckan kommer jag iallafall att vakna på mornarna!

Muse kommer till Sverige i sommar (den 21 juli) fick jag höra av Nicklas. Jag tror nästan att jag tänker ta mig dit, även fast jag inte lyssnar så mycket på dom. Men de är ju ganska awesome musiker, så det blir nog en upplevelese.


Lyssna och njut! Ses vi i Stockholm i sommar?

Kommentarer
Postat av: Frau

Mwah! :D Jag gillar Muse ^^ Åka dit tillsammans kanske? :D <3

2010-03-21 @ 21:43:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Sofia, är 19 år, gitarrist och hyfsat kreativ. Är bosatt i Västerås fram till oktober då jag flyttar till Kyoto, Japan för att plugga japanska i ett år på språkskolan KICL.

I den här bloggen lägger jag upp bilder, tipsar om musik och allmänt skriver av mig då jag känner för det.

Vill ni kika på min portfolio, så hittar ni den här.