Sushiparty~

Postad i Otråkigt. 2010-03-01 / 14:46:33. 0 kommentarer.

こんいちわ!
Igår var en trevlig dag! Jag och Valeria tog bussen till Borlänge - till Toshi-sensei. Hela japanskagruppen var bjuden till honom för att göra sushi, dricka grönt te, titta på en japansk film och allmänt ha trevligt - vilket det var! Och det var riktigt kul att se hur man gjorde sushi oxå, även om jag och Valeria inte var sådär jättebra på att göra omeletten...
Toshi hade även bjudit dit en kvinna runt 30~ som berättade om när hon var i Japan för ett par år sedan. Hon hade inte sparat ihop några pengar innan hon åkte, utan förlitade sig helt på CSN. Gissa om jag är pepp på att åka direkt efter studenten nu? Och så fick jag lov att fråga om kläder där, storlekar och så. Ni som har träffat mig vet att jag är lång (1.79), och hon sa direkt "Ta med dig kläder." Det kändes lite småtrist, men det får gå. Tycker dock att det borde finnas någon "oversize"-butik där någonstans.
Crappy bilder, men klicka för förstoring


Mamma kommer hem idag, så nu blir det till att städa, sen duscha, efter det åker jag på japanskan :)

Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Sofia, är 19 år, gitarrist och hyfsat kreativ. Är bosatt i Västerås fram till oktober då jag flyttar till Kyoto, Japan för att plugga japanska i ett år på språkskolan KICL.

I den här bloggen lägger jag upp bilder, tipsar om musik och allmänt skriver av mig då jag känner för det.

Vill ni kika på min portfolio, så hittar ni den här.