SovarN

Postad i Otråkigt. 2010-05-07 / 14:23:12. 0 kommentarer.

Den här veckan är ingen bra vecka. Jag har försovit mig ganska mycket mer än vad jag brukar göra, och jag har ingen aning om varför. Sover som förut, äter som förut, har dock inte tränat lika mycket. Men hur normalt är det att jag först vaknar i bra tid, är jättetrött, tar en dusch för att bli pigg, sätter mig vid TVn en stund, och råknar somna, bara sådär, och sover i två timmar. Nej, det är inte okej. Har inte någon direkt lust att komma i en sån här period igen, det tar för mycket på psyket. Men, jag tänker inte låta det bli så, är nog bara en allmänt dålig vecka.

Så måste jag börja träna igen. 4 gånger i veckan känns som ett bra mål. Längre konditionsträningar, och jobbigare styrkepass. Dags att ta tag i livet och mig själv nu. Så från och med nästa vecka blir det hårdträning!

Iallafall, den här helgen ska jag plugga ihjäl mig hade jag tänkt. Men, om någon vill ses så är jag pepp! Grillfest skulle vara trevligt någon kväll?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Sofia, är 19 år, gitarrist och hyfsat kreativ. Är bosatt i Västerås fram till oktober då jag flyttar till Kyoto, Japan för att plugga japanska i ett år på språkskolan KICL.

I den här bloggen lägger jag upp bilder, tipsar om musik och allmänt skriver av mig då jag känner för det.

Vill ni kika på min portfolio, så hittar ni den här.