Cider och svensk smörsång

Postad i Otråkigt. 2010-10-16 / 18:41:02. 0 kommentarer.

Sitter i Västerås och dricker cider, lyssnar på någon Stiko Per Larsson som sjunger något som jag inte riktigt vet vad jag ska kalla det. Svensk smörmusik?

Har idag varit runt överallt med min mor och hennes väninna Anna. Eller vi åkte iallafall till fyra ställen, men det tog flera flera timmar, så det gills som överallt. En jättemysig affär som heter Affair, Systemet, Plantagen och IKEA. Såklart tar IKEA minst 1½ h att ta sig igenom, särskilt när det är lång kö. Det är underbart att lyssna på arga människor som har stått länge i en kö, och hur dom diskuterar om det är värt att ställa sig i kön bredvid. Vi glömde min strykbräda vid kassan, så det får jag antagligen åka och hämta imorgon (jag som hittar så bra i Västerås...).

Ska nog göra kladdkaka snart, som jag har lovat Ernst. Annars kommer jag säkert få höra det resten av livet.... Hur jag inte gjorde den där kladdkakan och hallongrottorna som jag hade "lovat" att jag skulle göra.


Söt bild. Tur att jag inte är så pass blek att jag blir överexponerad automatiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Sofia, är 19 år, gitarrist och hyfsat kreativ. Är bosatt i Västerås fram till oktober då jag flyttar till Kyoto, Japan för att plugga japanska i ett år på språkskolan KICL.

I den här bloggen lägger jag upp bilder, tipsar om musik och allmänt skriver av mig då jag känner för det.

Vill ni kika på min portfolio, så hittar ni den här.