Duktig tjej

Postad i Otråkigt. 2010-10-14 / 19:45:50. 0 kommentarer.

Lite duktig och produktiv jag har varit idag. Eller jag startade min morgon med att missa första lektionen, men det var bara för att jag drömde att jag hade köpt en ny mobil och testade alla alarmen, samt stängde av dom då förstås. Kom iallafall iväg på japanskan, där klassen nu har börjat med katakana (det andra av tre alfabet i japanskan), själv har jag börjat att lära mig kanji (det tredje och värsta alfabetet).

Kvart över två kom jag ifrån min sista lektion, slutade egentligen halv tre. Tog då bussen upp till simhallen för att simma en timme, bastade huuur länge som helst, och tog sen en promenad hem med stopp vid ICA för att köpa grejer för att göra hamburgare till middag!

Har också hunnit med att tvätta tre tvättar som hänger ute i torkskåpet nu, måste komma ihåg att ta ner alla kläder sen... Får nog ställa alarm på mobilen, nu är jag vaken och då borde det funka.

Fryser gör jag nu. Imorgon åker jag till Västerås, kommer hem på söndag. Tjadå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Sofia, är 19 år, gitarrist och hyfsat kreativ. Är bosatt i Västerås fram till oktober då jag flyttar till Kyoto, Japan för att plugga japanska i ett år på språkskolan KICL.

I den här bloggen lägger jag upp bilder, tipsar om musik och allmänt skriver av mig då jag känner för det.

Vill ni kika på min portfolio, så hittar ni den här.