Speed Dial ♥

Postad i Tips. 2011-08-26 / 12:57:13. 1 kommentarer.Bästa tillägget till Google Chrome: Speed Dial. Finns till Firefox också tror jag... 

Hursomhelst, jag började med 3x3 rutor och tyckte att det var alldeles nog för mina favoritsidor - men skenet bedrog (jag vet inte riktigt vad man menar med det där, men det lät bra!) och jag fick lov att utöka, och sen utöka igen, och nu sitter jag här med 20 rutor - varav två är tomma! Så därför måste ni tipsa om någonting jag kan ha där... Typ en asbra blogg i nr. 19, och något annat random i 18. (Ja, jag har delat upp allt). 

Bara släng iväg en liten kommentar på vad jag ska ha där så blir jag asglad, tack! 

På tal om asbra blogg, så hittade jag igår på Jim Carreys videoblogg. Och han är så fruktansvärt rolig så jag avlider. Den mannen är verkligen någonting utöver det vanliga och att se honom in real life (typ) är så härligt. Kolla bara på det här klippet, hahaha! (Klippet öppnas i nytt fönster, gick inte att klistra in själva videon...)SÅÅÅ konstig. När du ändå är på hans blogg så kan du ju fortsätta kika. En annan av mina favoritvideos är den här. Så tänkte jag säga ett favoritmoment i det klippet, men det går inte... Allt. Kaerlek.

Kommentarer
Postat av: hanna

åhh så jaevla mycket love på jim carrey! luvluvluv <3

2011-08-26 @ 21:01:02
URL: http://maozi.bubbleroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Sofia, är 19 år, gitarrist och hyfsat kreativ. Är bosatt i Västerås fram till oktober då jag flyttar till Kyoto, Japan för att plugga japanska i ett år på språkskolan KICL.

I den här bloggen lägger jag upp bilder, tipsar om musik och allmänt skriver av mig då jag känner för det.

Vill ni kika på min portfolio, så hittar ni den här.