The Mountain

Postad i Mitt framtida Japan. 2011-09-18 / 12:29:48. 1 kommentarer.Åh, det är så fint så jag dör. Undrar hur många sånna här videos jag har sett genom åren... 

Förresten, det är 12 dagar kvar till jag åker till Japan. Gaaaalet nära nu. Grejen är att jag inte har någon lägenhet än, så jag går och tänker på det typ 24/7. Japanska lägenheter är asdyra, men jag hade fått förslag på en tydligen jättebillig lägenhet; 15 kvm stor, runt 4500 kr/mån, kostade 10 000 att flytta in i. Och jag är dum nog att vänta en hel dag med att svara (nej, jag var inte dum, men nu efteråt tycker jag ju så) för att jag väntade på ett annat viktigt mail. Sååå tackar jag ja dagen efter det, så är det någon som hunnit före. BRA S O F I A. 

Men det ordnar nog upp sig innan jag åker. Förhoppningsvis får jag någon annan billig lägenhet. Ser dock rätt mörkt ut. (optimisten)

Om jag är nervös? Va, jag, nervös? Inte då. För det är ju inte så att jag har insett att jag lämnar allt det bekväma som jag är van vid, åker till ett land där ingen kommer att förstå mig, ska försöka ta med från en flygplats in till Osaka och från Osaka till Kyoto på egen hand, inte vet särskilt mycket om vad man äter för mat, flyttar in i en lägenhet där det inte finns några möbler - inte ens kyl och sådant, etc. 

Jo, jag har ju faktiskt insett det där nu. Lite rädd är jag. 

Så, nu är jag uppe i Dalarna och träffar folk som jag kommer att sakna.  


Ultimate sakningsobjekt.

Kommentarer
Postat av: Josefine

DET ÄR SÅ KORT KVAR!!!!!!!!!!! Så hann vi inte ses nu när du var uppe!!! :( Men om jag får råd (aldrig i världen att jag får det) kommer jag och hälsar på!!! :D <3

2011-09-18 @ 18:41:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt namn är Sofia, är 19 år, gitarrist och hyfsat kreativ. Är bosatt i Västerås fram till oktober då jag flyttar till Kyoto, Japan för att plugga japanska i ett år på språkskolan KICL.

I den här bloggen lägger jag upp bilder, tipsar om musik och allmänt skriver av mig då jag känner för det.

Vill ni kika på min portfolio, så hittar ni den här.